joi, 8 septembrie 2016

Mireasă cu bucle lejere sau cu părul despletit?

Aceste două propuneri sunt tot mai întâlnite când vine vorba fie de ziua în care va avea loc cel mai important din viaţa ta sau vei merge la o aniversare, botez, nuntă. 
Eu îţi spun că se potrivesc amândouă. 
Poţi să laşi deoparte frizurile cu agrafe care te strâng şi te incomodează. Încearcă coafurile cu onduleuri relaxante, mai precis cele cu bucle lejere.

Acest tip de frizură se potriveşte perfect în combinaţie atât cu rochiile cu mânecă lungă, cât şi cu cele fără bretele sau umerii lăsaţi.
Pe internet se pot găsi diferite tutoriale despre cum se poate realiza o astfel de coafură, astfel că ea se poate face chiar şi de acasă. Dacă nu te descurci, poţi cere ajutorul unui specialist. El te va ajuta să ai un look de invidiat.
Coafuri nuntă cu părul despletit
Dacă vrei să îşi laşi părul liber, atunci poţi să realizezi nişte bucle lejere şi să alegi o anumită cărare. Va da un aspect avantajos look-ului tău. Fiind o adeptă a părului lăsat liber, contează foarte mult cum aranjezi fiecare buclă.

Optează să foloseşti un spary pentru fixarea acestora. Acest tip de frizură se potriveşte chiar dacă eşti mireasă şi poţi ataşa pe coafură o floare sau un anume accesoriu, dar să nu fie ceva pompos, ci simplu şi elegant. Trebuie să te pună în valoare.
Această coafură o poţi potrivi cu un machiaj nu foarte accentuat. Onduleurile strânse îţi vor creea cu siguranţă o textură elegantă şi festivă. Astfel că dacă te vei machia fie prea strident, fie prea şters, nu vei ieşi atât de mult în valoare.                                                                        
Jonglează mai ales cu aranjatul suviţelor şi vei obţine textura care te va avantaja.

Zi frumoasă! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu